Flexibele service ? Verpakkingsmaterialen en Export

16 november 2021

Transportkratten op maat:  elke opdracht is bijzonder

Readybox levert oplossingen voor bedrijven over heel Europa. Een bedrijf uit het oosten van Frankrijk klopte onlangs aan. Opdracht : een pilootinstallatie demonteren, verpakken in vouwkratten in hout en  klapkratten en  verzenden naar China. 

Op zich een standaard oefening. Het gamma READYBOX® herbruikbare exportkisten in ISPM 15 biedt sowieso beste oplossing voor deze uitdaging. Met speciale afwerking om de delicate delen van de installaties optimaal te verpakken. En door de uitgekiende aanpak kon alles netjes in een 4 x 40ft container. De meest rendabele oplossing mogelijk. Enkel nog te verschepen en klaar.

Aldus het plan.

Van Murphy’s law …naar Happy Profit

Kent u de wet van Murphy? U herkent het zéker en het overkomt u meer dan eens : wat kan fout lopen, loopt ook fout. Het overkwam ook onze gewaardeerde Franse klant.

Diens opdrachtgever zag zijn onderhandelen met de installateur van het project ter plaatse danig uitlopen.  Penaliteiten, kosten, problemen loerden om de hoek. Om de nieuwe deadlines te halen zou enkel luchtvracht nog mogelijk zijn, omdat traditionele zeevracht 45 dagen zou duren.
 

…naar Happy Profit in de praktijk

Gelukkig dat onze demontage collega de klant herinnerde aan de specifieke dienstverlening van TPL. Die is er op gericht is een gepast antwoord te bieden op klanten behoeften van het moment. 

In geen tijd werden de dingen bijgesteld. READYBOX® ontwierp en produceerde zeer snel de houten kratten op maat.  TPL maakte ook gebruik van het corrosiewerende VCI folie voor de delicate delen.  En de verzending… gebeurde per spoor in 15 dagen. 

TPL checkte de diverse routes af naar prijs en doorlooptijden inclusief natransport  voor containertransport per barge en met trucks. Binnen het budget. En op tijd

Veel meer dan verpakking

Readybox produceert zelf, en heeft als divisie van TPL sterke assets als het gaat om totale dienstverlening aan klanten. Voeg daar de ervaring en de flexibele klantgerichtheid van de hele ploeg aan toe – en u krijgt praktische en rendabele oplossingen.
Dàt is wat wij voorstaan. En wat we happy profit noemen.

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een gratis prijsofferte

Gratis offerte Contacteer ons

© Readybox 2024 – Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookiebeleid