SEI-4C

Dit verpakkingstype wordt uitgevoerd volgens het lastenboek van S.E.I , de franse norm voor industriële verpakking. 

De componenten worden zeewaardig vastgezet op de houten bodem. Ze worden overtrokken met een hoes in Aluminium film al dan niet in meerdere lagen. Een dissicant, op basis van ecologische kleiaarde, wordt toegevoegd en de hoes wordt vacuum getrokken en verzegeld.  Nadien wordt de component afwerkt met een geventilleerde houten kist (steeds maatwerk).

SEI kisten : veilig maritiem transport.

Vanuit onze TPL ervaring bereikte ons de vraag van de industrie naar een zeewaardige maritieme verpakking service in onze opslagfaciliteiten te Antwerpen. Waar nodig worden de goederen verpakt volgens de SEI normen.

Dit betekent dat we de garantie bieden dat machinery beschermd wordt gedurende de zeereis en bij stockage in magazijn. 

Deze gespecialiseerde verpakking wordt geproduceerd door onze partner die sinds 15 jaar SEI (Syndicat des Emballeurs Internationaux) gecertifieerd is.

De verpakking moet aan vastgestelde SEI normen beantwoorden, hetgeen een bijkomende zekerheid van deugdelijke zeewaardigheid geeft aan de kisten, zodat verzekeraars geen claim kunnen weigeren wegens niet-zeewaardige verpakking,

De toepassing van de SEI norm wordt bovendien op de kist vermeld.  Zie hierover ook de link op onze website : http://www.tpl.be/global-project-services/marine-insurance.

 Onverpakte of onbeschermde goederen kunnen niet verzekerd worden tegen roest, verkleuring, oxidatie, etc.. Daarom is de fabrikatie van deze zeewaardige kisten maatwerk. Het  gebeurt door professionele verpakkers, kuipers en schoorders die instaan voor een veilige bescherming van goederen op flats of voor conventioneel maritiem transport (breakbulk). Voor corrosie gevoelige goederen moet een bijkomende binnenverpakking voorzien worden in Aluminium laminaat folie of  VCI beschermfilm (LD PE) met droogmiddel (dissicant op klei gebaseerd is meest milieuvriendelijk). Het gebruikte (hard)hout is HT (Heat Treated) volgens ISPM15.

Documenten

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een gratis prijsofferte

Gratis offerte Contacteer ons

© Readybox 2024 – Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookiebeleid