READYBOX® : Producent van Happy Profit !

15 november 2021

Bij de industrie is Readybox op enkele jaren tijd al erg goed geïntroduceerd als producent van de handige vouwkisten op maat in multiplex, die je op 25 seconden kunt monteren zonder gereedschappen. READYBOX® produceert ook opzetranden in diverse formaten : op maat, een stuk verder dus dan alleen in euro- of industriepallet formaat.

Maar daarnaast hebben we inmiddels een ruim scala aan maatwerk oplossingen bedacht en gerealiseerd gaande van glaskratten, staande kisten voor slabs (marmer en graniet), bier-en wijnkratten, combinaties van opzetranden voor de bouw van een toog, beeldhouwwerken en tentoonstellingen, herbruikbare flightcases voor beurzen, verhuiskisten voor expats, modulaire containerkisten, en vooral van maritieme transportverpakking van industriële goederen in hout

Productie eenheden in binnen- en buitenland 

ReadyBox is een door en door Europese producent, met niet enkel productie-eenheden in West-Vlaanderen en Antwerpen, maar ook in Litouwen.Dankzij deze uitgebreide netwerk aan faciliteiten zijn we in staat om de doorlooptijden tussen maatontwerp, uitvoering en levering kort te houden, en projectmatig en klantgericht te werken. 

Een producent met meerwaarde : Happy Profit  ! 

Rechtstreeks zaken doen met een producent  levert meerwaarde. Maar pas dàn als de hele ontwerp- en productieketen daarrond opgebouwd wordt.  Na slechts enkele jaren Readybox zijn we daarin bijzonder goed geslaagd, met een hele ploeg gedreven mensen !  Zoals we het in onze missie schreven : 

“Readybox ® is een geïntegreerde ontwerper van oplossingen in houten verpakkingen, die opereert binnen een sterke cluster van marktpartijen. Winst is voor ons een beloning, we zoeken “happy profit” en willen onze industriële klanten een reden geven om zich gelukkig te voelen in hun samenwerking met Readybox®. Wij streven een grote klantentrouw na.

Dries Van Ginneken – Managing Director

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie of een gratis prijsofferte

Gratis offerte Contacteer ons

© Readybox 2024 – Webdesign Webit
Privacy Policy | Cookiebeleid